Laten we ons even voorstellen!


Mijn naam is Claudia Schrauwen-Chiaruttini en ben geboren in de lente van 1969. Al een heel aantal jaar geleden ontmoette ik Harry, met wie ik getrouwd ben. Samen zijn we trots op onze twee kinderen Mike en Jenna die inmiddels al zogenaamd "volwassen" zijn. Ik hou van reizen, fotografie, wandelen en lekker eten. Na een carrière als kraamverzorgster en 14 jaar in dienst te zijn geweest bij een grote kinderopvangorganisatie ben ik sinds februari 2006 samen met Debby trotse eigenaar van kinderdagverblijf Hupsakee. Als moeder weet ik hoe belangrijk het is als je de opvang van je kind goed hebt geregeld. Het is me een eer dat wij dit, samen met ons leuke team, mogen bieden aan de ouders van nu! Graag tot ziens bij Hupsakee!Ik ben Debby Ackermans, samen met Claudia trotse eigenaresse van KDV Hupsakee. Na eerst een aantal jaren met Claudia samengewerkt te hebben als collega's is onze droom uitgekomen om ons eigen kleinschalige kinderdagverblijf te starten. Samen met ons kleine team van betrokken leidsters zorgen we dagelijks met veel liefde voor alle kindjes. Ik vind het belangrijk dat kinderen en natuurlijk ook ouders zich bij ons veilig en op hun gemak voelen. Hierdoor kunnen kinderen ongedwongen spelen en spelenderwijs sprongetjes maken in hun eigen ontwikkeling, want élk kind is uniek! Samen met mijn partner Roger genieten wij thuis in Berg & Terblijt van onze twee lieve dochters Lieke en Femke. Ons team


Graag stel ik mij even aan u voor! Mijn naam is Patricia Houbiers, geboren in 1986. Samen met mijn vriend Bjorn en onze twee zoontjes Youp en Raf woon ik in Margraten. Na mijn studies

SPW 3 en SPW 4 succesvol afgerond te hebben, ben ik in 2007 begonnen met werken bij kinderdagverblijf Hupsakee. Elke dag zorg ik met veel liefde en enthousiasme voor jullie belangrijkste bezit. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder.

Ik vind het mooi om te zien hoe zij leren en zo een eigen persoonlijkheid ontwikkelen.Eventjes voorstellen!! Hallo allemaal, ik ben Nicole Schwanen, geboren in 1978 en woon samen met mijn vriend Jos en dochtertje Arjana in het mooie dorpje Partij. Al heel wat jaartjes geniet ik van het werken met kinderen en dit is ook zeker wat ik wil blijven doen. Voor mij is ieder kind uniek zoals het is en ik vind het heerlijk om samen met kinderen plezier te maken. 'Zoals de zon de bloemen kleurt, zo kleuren kinderen mijn leven', een prachtige uitspraak die echt helemaal bij mij past. Naast het werken bij KDV Hupsakee en mijn gezinsleven heb ik de afgelopen jaren meerdere opleidingen/cursussen gevolgd en met succes afgerond. Zoals Gewichtsconsulent volwassenen/kinderen, Gezinstherapie, Spel en Creatieve therapie, Opvoedcoach en Kindercoach, wat voor mij een verrijking is in mijn eigen ontwikkeling en het werken met kinderen en ouders. Mijn wens en droom voor de toekomst is dan ook om zelf een eigen Kindercoachpraktijk te kunnen starten en nog heel lang met veel plezier samen met kinderen en ouders te werken.

Lieve, warme groetjes Nicole.Mijn naam is Nicol Pieters. Na de middelbare ben ik naar de opleiding SPW gegaan om werk te gaan doen wat ik het liefste doe, namelijk creatief bezig zijn en met kinderen werken. Voordat ik bij Hupsakee terecht kwam heb ik dit ook met meervoudig gehandicapte kinderen gedaan. Maar nu heb ik helemaal mijn weg gevonden bij de Druppelkes. Als ik thuis kom wacht er een leuke familie op mij. Samen met mijn vriend Martin heb ik een tweeling Fleur en Pepijn. In Eys hebben wij alles wat ons hartje begeert. Als iedereen in bed ligt lees ik graag een boek, maar ik leef me ook graag uit op het veld tijdens een potje handbal. Hopelijk zie of spreek ik jullie gauw bij KDV Hupsakee!Hallo allemaal! Mijn naam is Lorenze Dekkers en ben geboren op 4 december 1990. Samen met mijn vriend Rob woon ik in het mooie Gulpen. In mijn vrije tijd ga ik graag naar buiten voor een wandeling, knutsel en frutsel ik van alles voor in en rond het huis en we ontdekken graag de wereld, samen met familie en vrienden. Tijdens mijn opleiding SPW heb ik al stage gelopen bij Hupsakee, hier had ik veel geleerd en ik hoopte dat ik ooit bij het gezellige team mocht komen werken. In juni 2011 kwam mijn wens in vervulling en hoorde ik bij het Hupsakee team. Met veel liefde en plezier verzorg en werk ik aan de ontwikkeling van de kinderen. Je ziet ze opgroeien van klein hummeltje tot een wijze en grote peuter die klaar is voor een nieuw avontuur. Ik hoop nog lang dit te kunnen doen met passie en liefde!Hoi! Mijn naam is Lisanne van Zanten en woon samen met mijn vriend Ralf in Gulpen. Samen delen wij de liefde voor de agrarische wereld en zijn actieve leden van de KPJ (Katholieke Plattelands Jongeren). In 2012 heb ik met succes de opleiding tot pedagogisch medewerker afgerond, maar het was helaas lastig om een vaste baan in de kinderopvang te vinden. Na diverse leuke en leerzame banen en een zoektocht naar andere interesses (waaronder Shantala babymassage) was het toch steeds niet de baan die ik zocht. En toen kreeg ik een berichtje van Hupsakee! Wat was ik daar blij mee! Wat een top team en wat een heerlijke kinderen. Ik hoop dat ik nog lang kan bijdragen aan de verzorging en ontwikkeling van jonge kinderen en ze mag zien opgroeien tot volwaardige kleuters als ze naar de basisschool gaan. Mijn motto is: Do what you love and love what you do. Well, I do! 

Mijn naam is Inge Didderen, geboren in 1991.

Ik woon in het leukste dorp van Limburg, Gulpen. Hier woon ik niet alleen, maar samen met mijn vriend Denis en onze hond. In mijn vrije tijd klets ik graag wat met vriendinnen, lekker op een terrasje vertoeven of even helemaal niets...