Laten we ons even voorstellen!


Mijn naam is Claudia en ben geboren in de lente van 1969. Al een heel aantal jaar geleden ontmoette ik Harry, met wie ik getrouwd ben. Samen zijn we trots op onze twee kinderen Mike en Jenna die inmiddels al zogenaamd 'volwassen' zijn. Ik hou van reizen, fotografie, wandelen en lekker eten. Na een carrière als kraamverzorgster en 14 jaar in dienst te zijn geweest bij een grote kinderopvangorganisatie ben ik sinds februari 2006 samen met Debby trotse eigenaar van kinderdagverblijf Hupsakee. Als moeder weet ik hoe belangrijk het is als je de opvang van je kind goed hebt geregeld. Het is me een eer dat wij dit, samen met ons leuke team, mogen bieden aan de ouders van nu! Graag tot ziens bij Hupsakee!Ik ben Debby, samen met Claudia trotse eigenaresse van KDV Hupsakee. Na eerst een aantal jaren met Claudia samengewerkt te hebben als collega's is onze droom uitgekomen om ons eigen kleinschalige kinderdagverblijf te starten. Samen met ons kleine team van betrokken leidsters zorgen we dagelijks met veel liefde voor alle kindjes. Ik vind het belangrijk dat kinderen en natuurlijk ook ouders zich bij ons veilig en op hun gemak voelen. Hierdoor kunnen kinderen ongedwongen spelen en spelenderwijs sprongetjes maken in hun eigen ontwikkeling, want élk kind is uniek! Samen met mijn partner Roger genieten wij thuis in Berg & Terblijt van onze twee lieve dochters Lieke en Femke. Ons team


Mijn naam is Nicol. Na de middelbare ben ik naar de opleiding SPW gegaan om werk te gaan doen wat ik het liefste doe, namelijk creatief bezig zijn en met kinderen werken. Voordat ik bij Hupsakee terecht kwam heb ik dit ook met meervoudig gehandicapte kinderen gedaan. Maar nu heb ik helemaal mijn weg gevonden bij de Druppelkes. Als ik thuis kom wacht er een leuke familie op mij. Samen met mijn man Martin heb ik een tweeling Fleur en Pepijn. In Eys hebben wij alles wat ons hartje begeert. Als iedereen in bed ligt lees ik graag een boek, maar ik leef me ook graag uit op het veld tijdens een potje handbal. Hopelijk zie of spreek ik jullie gauw bij KDV Hupsakee!Hallo allemaal! Mijn naam is Lorenze en ben geboren op 4 december 1990. Samen met mijn partner Rob woon ik in het mooie Gulpen. Samen zijn wij de trotse ouders van onze dochter Mikki en zoon Liam. In mijn vrije tijd ga ik graag naar buiten voor een wandeling, knutsel en frutsel ik van alles voor in en rond het huis en we ontdekken graag de wereld, samen met familie en vrienden. Tijdens mijn opleiding SPW heb ik al stage gelopen bij Hupsakee, hier had ik veel geleerd en ik hoopte dat ik ooit bij het gezellige team mocht komen werken. In juni 2011 kwam mijn wens in vervulling en hoorde ik bij het Hupsakee team. Met veel liefde en plezier verzorg en werk ik aan de ontwikkeling van de kinderen. Je ziet ze opgroeien van klein hummeltje tot een wijze en grote peuter die klaar is voor een nieuw avontuur. Ik hoop nog lang dit te kunnen doen met passie en liefde!Mijn naam is Inge en ik ben geboren in mei 1991. Ik woon samen met mijn man Denis in het mooiste dorp van Limburg, Gulpen. In juni 2020 zijn wij trotse ouders mogen worden van ons mooie dochtertje Madi. Ook heeft Madi al een beste vriend en dat is onze hond Ziggy. In mijn vrije tijd gaan we lekker wandelen, vertoeven we even op een terrasje of gaan we lekker op vakantie. In 2012 heb ik mijn diploma kinderopvang gehaald. Jammer genoeg duurde het lang voordat ik mijn plekje ergens kon vinden. Maar in mei 2018 kreeg ik de kans bij Hupsakee! Zo blij met deze kans, elke dag leer ik meer en geniet ik meer.

Hopelijk zie ik jullie snel bij Hupsakee! Hallo allemaal! Mijn naam is Keiki. Ik ben geboren in oktober 2003 en woon in Swalmen met mijn familie. In mijn vrije tijd wandel ik graag door ons mooie Zuid Limburg, ook hou ik van gezelligheid met een hapje en een drankje op een terras met vrienden. Carnaval vind ik ook erg leuk, dus dat vier ik graag! Nieuwe plekken van de wereld ontdekken vind ik ook heerlijk. 

Ik heb altijd geroepen 'ik wil graag met kinderen werken' en die passie is nooit weggegaan. Elk uniek kind zich zien ontwikkelen maakt het werken met kinderen zo bijzonder. In het laatste jaar van de middelbare school heb ik een 'snuffelstage' gelopen bij KDV Hupsakee. Hierdoor heb ik besloten me in te schrijven voor de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker. Na stages op andere locaties bleef Hupsakee een pek waar mijn hart ligt. Ik ben erg blij dat ik bij team Hupsakee aan de slag mag gaan! Ik kijk er erg naar uit om jullie allemaal te leren kennen, maar vooral om samen met de kinderen veel plezier te maken. Tot snel!

 Hallo, Mijn naam is Corinne ik ben geboren in 1989 en woon in Gulpen samen met mijn vriend Miguel en twee dochtertjes Giulia en Sofia. In onze vrije tijd gaan wij er vaker op uit om te wandelen of te fietsen en knutsel ik graag of speel ik een spelletje met mijn meisjes. Of wij gaan gezellig samen op vakantie. Nadat ik in 2009 mijn SPW heb afgerond ben ik gaan werken in de kinderopvang. Daarna na 10 jaar werkzaam te zijn geweest als gastouder kreeg ik deze kans om weer terug te komen in de kinderopvang. Ik heb heel veel zin in deze uitdaging om een steentje bij te dragen bij de ontwikkeling van de kindjes. Tot snel bij Hupsakee!Hallo allemaal! Mijn naam is Jenna Schrauwen en ben woonachtig te Gulpen en ben de dochter van Claudia (van Hupsakee) en Harry, daarnaast heb ik nog een broer Mike en ben ik al enkele jaren samen met mijn vriend die ook Mike heet. Ik ben een echte zorgzame creatieveling die graag bezig is met kinderen. Wat mij bezighoud in mijn vrije tijd is wandelen, fitnessen, reizen, etc. Maar ik maak ook graag van alles en nog wat, van handgemaakte mokjes tot armbandjes, van logo's tot websites. Sinds kort doe ik ook het team bij Hupsakee versterken! Hopelijk zien we elkaar snel!Hallo allemaal,

Mijn naam is Esmee en ik woon samen met mijn vriend Kenneth in Bocholtz. 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te winkelen, met vrienden bij te kletsen op een terrasje of gewoon lekker thuis op de bank een filmpje te kijken.

 

In 2020 heb ik mijn diploma SPW gehaald. Ik heb eerst 3 jaar gewerkt in een ander kinderdagverblijf. Nu heb ik de keuze gemaakt om vanaf januari 2024 bij Hupsakee te komen werken. Ik kijk er erg naar uit! Tot snel!Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Sanne Lennartz en ben geboren in januari 2003. Samen met mijn ouders woon ik in Bocholtz. 

Vanaf februari 2024 werk ik bij KDV Hupsakee!

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden en vriendinnen iets te ondernemen. En ik knuffel graag met mijn petekindjes. 

Ik werk graag met kinderen en zie graag dat ze met blije gezichtjes naar de opvang komen.

 

Tot snel bij Hupsakee!